Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanlığı ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteği vermeye devam ediyor.

Hayırda yarışın ilkesi ile çıktık biz bu yola ...

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş yaptığı açıklamada; "Nevşehir il ve ilçelerde yaşayan tüm engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelere imkanlarımız doğrultusunda gıda, kırtasiye ve kışlık giyecek desteği vermeye her zaman devam edeceğiz" dedi.

Başkan Karadaş; Bu sıkıntılı pandemi sürecinde gecemizi gündüze katıp imkanlarımız doğrultusunda muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Yardım talebinde bulunan ve sırada bekleyen 60 ailemiz var ve bu doğrultuda taleplerini yerine getirebilmek için bağış çalışmalarımız devam etmektedir. 2020 yılının Mart ayından itibaren Nevşehir il merkezi, ilçe ve köylerde yardımda bulunduğumuz aile sayısı 700 ün üzerindedir ve tüm gücümüzle çalışmalarımız devam etmektedir. Bu süreçte vermiş olduğumuz desteklerde yanımızda olan gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında yaşayan çok kıymetli hayır sever bağışçılarımızdan Allah razı olsun dedi ve ekledi: "Allah c.c hayırda yarışın emrini tüm insanlığa emretmiş olup, Allah rızası için verilen yardımın 1'e 300 mislini ve hatta daha fazlasını o kişiye vermektedir ve tüm imkan sahibi olan çok kıymetli milletimizden ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye davet ediyoruz.