Nevşehir'de Yiyecek-İçecek Hizmetleri ile Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanında birlikte eğitim veren tek kurum olan Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bağlı Uygulama Oteli’nde doluluk oranı %93’e ulaştı.

Nevşehir’de 1987 yılında eğitim faaliyetlerine başlayan okula bağlı olarak Döner Sermaye İşletmesi çerçevesinde işletilen Uygulama Oteli, nezih ve kaliteli hizmetiyle yıldızlı otellerle yarışıyor. Okul müdürlüğü bünyesinde işletilen uygulama otelinde öğrenciler derslik ve atölyelerde öğrendikleri teorik eğitimin yanı sıra, otelde konaklayan misafirlere bire bir hizmet ederek pratik eğitimlerini de üst seviyeye çıkarmaktadırlar.

Uygulama otelinde 33 standart, 1 suit olmak üzere 34 oda bulunmaktadır. Ayrıca otelde 150 kişi kapasiteli 1 restoran ve 250 kişi kapasiteli çeşitli organizasyonların yapıldığı çok amaçlı salon bulunmaktadır.

1 Müdür, 1 Teknik Müdür Yardımcısı, 1 Sayman, 1 Atölye şefi, 9 usta öğretici ile hizmet verilen uygulama otelinde ayrıca öğrenciler de görev alarak hem becerilerini arttırmakta hem de aile bütçelerine katkı sağlamaktadırlar. Nevşehir’in merkezinde; nezih ve sakin bir ortamda misafirlerin ağırlandığı uygulama otelinde ayrıca düğün, sünnet, kına, mezuniyet programı, iş toplantıları, tanıtım kokteylleri ile her türlü sosyal ve kültürel faaliyetler yüksek hizmet kalitesi ile yapılarak müşteri memnuniyeti hedeflenmektedir.

Kamu çalışanlarının yoğunlukla tercih ettiği uygulama oteli sosyal bir tesis olmadığı için tüm misafirlere hizmet verebilmekte ve tek fiyat uygulaması yapılmaktadır. Konaklama Fiyatları: Tek kişilik oda: 55 TL, iki kişilik oda: 100 TL, üç kişilik oda: 135 TL, dört kişilik oda: 160 TL olarak hizmet verilen uygulama otelinde sabah kahvaltısı konaklama fiyatlarına dahildir. 0-6 yaş grubu çocuklar ücretsiz; 06-12 yaş grubundaki çocuklar ise indirimli olarak otelde konaklamaktadırlar.

Kapadokya uygulama oteli, misafirlerine konforu ve kaliteyi; öğrenci ve personelinin güler yüzlü hizmeti ile birleştirerek sıcak bir konaklama imkanı olarak sunmaktadır. Kapadokya uygulama oteli, aileniz ve dostlarınızla kahvaltınızı yapabileceğiniz; grup halinde akşam yemekleri ile diğer organizasyonlarda gönül rahatlığıyla tercih edeceğiniz bir kurumdur. Kapadokya Uygulama Oteli, güler yüzlü ve profesyonel ekibiyle hizmet sunmaya devam etmektedir. Sizin misafiriniz, bizim misafirimizdir.

HABER: Mustafa Ferveren