Nevşehir İl Genel Meclisi Üyesi Yakup Zağlanmış'ın torunu, Ayşegül ve Fatih Zağlanmış'ın yakışıklı oğlu Yakup Zağlanmış Kapadokya Lodge Otel'de düzenlenen görkemli sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.


Nevşehir İş ve Siyaset DünyasıYakup Zağlanmış'ın Sünnet Düğününde Bir Araya Geldi.
Mikail Pişkin hocanın Kuranı Kerim Tilaveti, Hafız Mahmut Kemikkıran'ın duası ve Mustafa Öz hocanın okuduğu ilahiler ile başlayan Minik Yakup'un Sünnet merasimine, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 25. Dönem Nevşehir MHP Milletvekili Mehmet Varol, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker,  İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi, Ülkü Ocakları Genel Merkez Sanatçısı Arif Atılgan,  Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı, Altınyıldız Koleji Öğetmenleri, İş Adamları Esat Özaltın, Salih Dirikoç, Hamza Köybaşı, Ahmet Ertaş, NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, DERSİAD Başkanı Ercan Civelek, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Eğitim, Siyaset ve İş Dünyası ile Zağlanmış Ailesinin çok sayıda eş dost akrabaları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.   
 
Sünnet töreninde Fasıl Ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel parçalar davetlilerden büyük beğeni topladı.

Sünnet düğününde aileler konuklarını kapıda karşılayarak en iyi şekilde ağırlarken, Anne Ayşegül ve Baba Fatih Zağlanmış, “Sünnet şölenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sünnet düğünün sunumlarını FİB Ajans ve Organizasyon Adına Fikret Çapacı yaparken Düğünde Minik Yakup Zağlanmış Nevşehir Belediyesi Mehtaran Ekibinin okuduğu marşlar ve 17 Türk Devletine ait Bayraklar eşliğinde Yeniçeri Askerleri ile sahneye getirilirken, Palyaçolarda sünnet düğününe katılan çocukları eğlendirdi. Sünnet pastasına müteakiben konuklara Sanatçı Arif Atılgan tarafından şiir okundu.

Daha sonra Yakup Zağlanmış'a Annesi Ayşegül ve Babası Fatih Zağlanmış tarafından Kuran- ı Kerim ve Türk Bayrağı verilmeside davetlileri duygulandırırken uzun süre alkışlandı.

Birçok akraba ve dostunda katıldığı sünnet düğününde  "Ayşegül ve Fatih Zağlanmış" çifti oğulları Yakup'un sünneti ile yaşadığı gururu misafirleri ile paylaştı.  

Sünnet-i müekkedeleri yerine getiren Minik Yakup'un Erkekliğe adım attığı bu gurur gününde Anne Ayşegül ve Baba Fatih Zağlanmış Çifti, “Bu gün ailemiz için en önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce oğlumuzun doğumu ile yaşamıştık. Bu günde erkekliğe adımlarıyla yaşama devam ettik. Böylesine önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuzun mürüvvetini görmekte bir arada nasip olur” dediler.

Nevşehir in sevilen ve saygın ailelerinden "Zağlanmış" Ailesinin biricik evlatları "Yakup Zağlanmış'ın" muhteşem sünnet merasimi davetlilerden tam not aldı.

Sünnetin aile büyükleri FİB Ajans Organizasyon ve Kapadokya Lodge Otel çalışanlarına gösterdikleri hizmetten ve ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini ilettiler.

Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak ZAĞLANMIŞ ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.



Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önmeli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com