Özellikle araç sahibi olmayanların ve acil olarak araç kiralama ihtiyacı bulunan kişiler için araç kiralama şirketleri kurulmuştur. Uzun yıllardır müşterilerine kesintisiz olarak hizmet veren ARC firması ise İzmir oto kiralama konusunda en iyiler arasında yer alır. Gerekli şartların yerine getirilmesi halinde ise araç kiralama hizmetleri verilmekte ve günlük, haftalık, aylık ile yıllık seçenekler ile araç kiralama yapılır.



Araç Kiralamanın Şartları Nelerdir?

Araç kiralama hizmetinin verilmesi için bireyin ya da kurumsal firmanın bazı şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Oto kiralama İzmir ilinde yapılabilmekle birlikte gerekli şartların bulunması yeterlidir. Araç kiralamak için gereken şartlar ise şu şekildedir;

-Kiralayacak ve aracı sürecek olan kişinin en az 2 yıl boyunca sürücü belgesine sahip olması ve 21 yaşını da doldurmuş olması gerekmektedir.

-Kiralama süresi en az 1 gün olmakla birlikte herhangi bir üst sınır bulunmamaktadır.

-Oto kiralama yapıldıktan sonra sürenin 3 saati aşması halinde 1 tam gün fiyatı alınmaktadır.

-Oto kiralama İzmir ili içerisinde yapılmakla birlikte, sözleşme yapımı sırasında da riskler bulunur.

-Trafik kurallarına mutlaka uyulması gerekmekle birlikte herhangi bir trafik kazası durumu yaşanması halinde ceza kiralayan şahıs tarafından ödenmektedir.

-Herhangi bir kaza durumunda ise devreye kasko ile sigorta girmektedir. Ancak kazanın durumu, hata payı ve diğer detaylar kaza sonrasında belirleyici olabilmekle birlikte; gerekli hasar kaydı ve kaza tespit tutanağının şirkete ulaştırılması gerekir.

-Ek sürücü olarak kayıt edilmediği halde aracı kiralayan kişiden başkası süremez. Ayrıca kiralayan kişi dışında bir sürücünün aracı alması halinde sigorta ile poliçe geçerliliğini yitirir.

-ARC kiralama ile oto kiralama hizmetinin alınması halinde herhangi bir şubeye çalışma saatleri içerisinde ücretsiz teslimat yapılabilir.

Oto kiralama İzmir içerisinde ARC firması ile güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmekle birlikte, kurumsal ve bireysel müşteriler için de en avantajlı fiyatları sunmaktadırlar.







Araç Kiralama Hizmetleri Nelerdir?

Araç kiralama hizmetleri içerisinde birbirinden farklı imkanlar ve avantajlar bulunmaktadır. Ayrıca müşterilerin ihtiyaçlarına bağlı olarak da değişik özellikler eklenebilir.



-Araçlar genellikle dizel olmakla birlikte; kiralama süresinin artması halinde fiyatta indirimler yapılmaktadır.

-Bebeklerin güvenliğinin her daim ön planda olması için araç kiralanırken yanında bebek koltuğu da ücretsiz bir şekilde verilmektedir.

-İzmir oto kiralama konusunda ARC şirketi sadece bireysel müşterilerine değil kurumsal müşterilerine de hizmet vermektedir. Bu sayede araç filosu kiralamak ve uygun fiyatlardan kolay bir şekilde yararlanmak mümkündür.

-Araçlarda bulunan kasko ve sigorta gibi imkânlar sayesinde kaza ya da farklı sorunlarda herhangi bir ücret ödenmesi gerekmez. Alınan paketin özelliklerine bağlı olarak bu hizmet kolaylıkla kullanılabilir.

-Kurumsal firmalar için sürekli olarak takip işlemlerini yapmak çok daha zor bir hal almaktadır. Ancak ARC ile oto kiralama yapılması halinde araç filonuz şirket tarafından takip edilir; kasko, sigorta, muayene ve bakım gibi dertleriniz ortadan kalkar.

-Oto kiralama İzmir ilinde gelişmiş bir ağa sahip olması nedeniyle alınan araçlar ARC’nin şubelerine teslim edilebilir ve araçlara ulaşma imkânı da daha basit bir hal alır.

-Araç kiralama sonrasında ise ARC Filo tarafından sürekli olarak destek verilmektedir. Ayrıca İzmir oto kiralama bölgesinde olunmasa bile yol yardımı, çekici gibi destekler de yine sınırsız olarak müşterilerin isteğine sunulur.