Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın kesin talimatı olduğunu ve her yerde parti olarak kendi adaylarıyla girileceğini belirttiğini söyleyen Zafer Partisi Nevşehir İl Başkanı Oğuzhan Alaca, Nevşehir'de de bu talimat kapsamında merkez ve ilçelerde kendi adayları ile halkın önüne çıkacaklarını ifade etti.

Zafer Partisi Nevşehir İl Başkanı Alaca “Her ilçede kendi adaylarımızla seçime gireceğiz”

Zafer Partisi Nevşehir İl Başkanı Oğuzhan Alaca, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu: “Zafer Partisinin, ülke genelinde giderek artan bir destekle beraber siyasi arenada etkisinin arttığını biliyoruz. Türkiye genelinde oylarımızın arttığını bağımsız anket sonuçlarında da görüyoruz. 
Zafer Partisi Nevşehir olarak 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine büyük bir hazırlık içerisindeyiz. Önümüzdeki günlerde şehrimizin tüm ilçelerinden Belediye Başkanı Adaylarını kamuoyuna duyuracağız.  Seçim sürecine yönelik stratejilerle güçlü bir şekilde Nevşehir’de de sağladığımız artan destekle beraber seçimlere kararlılıkla yaklaşıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Kısa süre içerisinde tüm belediye başkan adayları, belediye meclisleri ve il genel meclisi adaylarını açıklayacaklarını dile getiren Alaca, “Bizler Nevşehir'in, ilçelerimizin ve beldelerimizin sorunlarına vakıfız. Bu sorunların çözümüne yönelik çözümlerimiz var. Planlamalarımızı yaptık. Halkımızın önüne kendi adaylarımızla çıkıp, Acıgöl’den Ürgüp'e kadar halkımıza kendimizi anlatacağız. Neden bizim adaylarımızı tercih etmeleri gerektiğini onlara izah edeceğiz” dedi.