Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala Köyü sakinlerinden istanbul'da ikamet eden Yakup Meşe oğlu Burak Emre Meşe (19) vefat etti. 

Edinilen bilgilere göre, 26 Mayıs 2024'te (Hafta sonu) arkadaşlarıyla birlikte Sakarya'nın Karasu ilçesinde denize giren 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Burak Emre Meşe, denize girdikten bir süre sonra sonra kayboldu. 

Olayın ardından başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Karasu MYO öğrencisi olduğu öğrenilen Burak Emre Meşe'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Nevşehirli üniversite öğrencisi Burak Emre Meşe'nin vefat haberi başta ailesi, arkadaşları ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

Doğala köyünde yas var...

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İstanbul Yenibosna Merkez Camiinden kaldırılarak memleketi Nevşehir'e getirilecek. Yarın sabah Doğala köyümüz mezarlığına defnedilecektir...

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi taziye mesajı yayaınladı; "Bir canımızı daha yitirdik.. Hafta sonu girdiği Karadeniz’de kaybolan öğrencimiz Burak Emre Meşe’nin vefat haberini aldık. Mekânı cennet olsun."

Allah (cc) rahmet eylesin. 

FİB Haber.com ailesi olarak; merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevdiklerine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

" İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn."

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 
“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

Editör: Fikret Capacı