Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kozaklı Meslek Yüksek okulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2. Sınıf öğrencisi 19 yaşında ki Büşra Bayram vefat etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yasta

Mersin'in Mezitli ilçesi sakinlerinden Doğan Hüseyin Bayram'ın kıymetli kızı Büşra Bayram'ın vefat haberi başta ailesi olmak üzere arkadaşlarını ve tüm seveneleriyle Nevşehir'i yasa boğdu.

Rektör Aktekin’den NEVÜ Öğrencisi Büşra Bayram İçin Taziye Mesajı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, vefat eden Kozaklı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencisi için taziye mesajı yayımladı.

Aktekin mesajında “Üniversitemiz Kozaklı Meslek Yüksekokulu (MYO) Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2. sınıf öğrencisi Büşra Bayram vefat etmiştir.

Hayatının baharında genç bir insanı, üniversitemizin değerli bir öğrencisini kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, severlerine ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi camiasına başsağlığı diliyorum” dedi. 

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhumeye Allah’tan Rahmet, Kederli Aktekin ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.