Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde 1977-1980 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Şaban Eroğlu, bugün aynı görevi yürüten oğlu Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Nostaljik ve duygusal anlara sahne olan ziyarette, ilçeye hizmet yolunda geçmişten bugüne bir köprü kuruldu. Eski Başkan Şaban Eroğlu, görev yaptığı döneme ait tecrübelerini ve anılarını oğlu Mehmet Eroğlu ile paylaştı.

Başkan Mehmet Eroğlu, babasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kendisinin tecrübeleri ve hizmet anlayışı bizlere her zaman yol gösterici olmuştur. Onun belediyecilikteki gayreti ve hizmet aşkı bizim için en değerli mirastır.” ifadelerini kullandı.

Şaban Eroğlu da oğlunun aynı makamda hizmet etmesinden gurur duyduğunu belirterek, “Yıllar önce halkımızın teveccühüyle yürüttüğümüz görevi bugün oğlumun üstlenmesi bizler için büyük mutluluk. Tecrübelerimizi paylaşmak ve ilçemizin gelişimini görmek gurur verici.” dedi.

Bu anlamlı ziyaret, Acıgöl’de hem geçmişin izlerini hem de geleceğe dair umutları yansıtan özel bir buluşma olarak hafızalara kazındı.