AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile birlikte önce Muş sonrada Diyarbakır'da AK Parti İl Başkanları ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir başkanlığında önce Muş’ta Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 14 il başkanı ile daha sonrada Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki 9 il başkanı ile Diyarbakır’da düzenlenen değerlendirme toplantısına katılan Milletvekili Açıkgöz; "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, AK kadrolarımızla 14 Mayıs zaferimizi inşa etmek için gece gündüz demeden hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye Yüzyılı için bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Açıkgöz; "Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir’in başkanlığında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki il başkanlarımız ile buluştuk. Allah’ın izni, aziz milletimizin desteği, birlik ve beraberlik içerisinde, üç kademe teşkilatımızın gayretleriyle Doğu ve Güneydoğu’da sandıklardan rekor oyla Sn. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’miz çıkacak." dedi.