AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantı için Bursa’da.

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova ve Zonguldak’tan gelen 135 belediye başkanın katılımıyla Bursa’da gerçekleştiriliyor.

Açıkgöz: “Belediyecilik, AK Kadroların İşidir”

Açıkgöz, “AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantımızı Bursa’da gerçekleştiriyoruz. AK Parti; milletimizin kurduğu, milletimize hizmet eden, milletimizin partisidir. Milletimize hizmet yolunda bir an olsun durmadan Gönül Belediyeciliği ile çalışıyoruz. Türkiye; Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan liderliğinde, AK Parti ile birlikte büyük bir kalkınma hamlesi gerçekleştirmiştir. Kalkınmanın yerelden başlayarak ülke geneline ulaşması hep önceliğimiz olmuştur. Belediyecilik AK kadroların işidir. Bizler çalışacağız,milletimiz kazanacak.‬”

Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Sn Mehmet Özhaseki, toplantının ikinci gününde katılımcılara hitap etti. Özhaseki yaptığı konuşmasında, “Vatandaşların takdiri ile seçilen kişilerin vazifesi millete ve memlekete hizmet etmektir. Bu vazife son derece kutsaldır. Böylesine önemli bir görevi, devlete zarar vermeye kullanan kimselere de gereken yaptırımlar mutlak surette uygulanacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.