Nevşehir 75. Yıl İlkokulu Bahçesinde Düzenlenen İlköğretim haftası kutlama programına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "2022-2023 eğitim öğretim yılı ve İlköğretim Haftası kutlu olsun." dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Tarihinden gurur duyan, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yanan gençlere emanet etmek istiyoruz. Bunun adı, TEKNOFEST kuşağıdır. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 20 yıldır şartlar ne olursa olsun eğitim konusundaki önceliğimizden asla taviz vermedik.

Nevşehir tarihinin en güzel yatırımlarından toplamda 280 Milyon Liraya yakın Dev Eğitim Yatırımıyla geleceğe daha donanımlı ve daha verimli yürüyor.
Büyük ve güçlü Türkiye’nin mimarları, öğretmenlerimizin maharetli ellerinde inşallah işte bu sıralarda, bu sınıflarda yetişecek...
Ders kitaplarımız ve yardımcı kaynaklarımız sıralarımızda hazır ve okullarımız da tüm alanlarıyla eğitim öğretim dönemine hazır başladı.
Evlatlarımızın mutlu, güçlü, müreffeh yarınları için çalışmaya devam edeceğiz.


Hazirunumuzla birlikte, buradaki çocuklarımızın enerjisine, sevincine ve heyecanına bugün bir kez daha şahit olduk.

Yeni eğitim öğretim yılının Nevşehir’imize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize, ailelerimize ve eğitim ailemize başarılar diliyorum. " dedi.