Meclis'te yasama, denetim, temsil, yönetim faaliyetlerine ilişkin haberleri 26 yıldır duyuran Meclis Bülteni Dergisi, 212. sayısına ulaştı. Yayın hayatına Eylül 1990'da siyah-beyaz fasikülle başlayan dergi, bugün TBMM Basımevi'nin son teknolojik özelliklere sahip makineleriyle, renkli ofset baskıyla okuyucuya sunuluyor. 

Bir önceki aya ait faaliyetlere yer verilen bülten, okuyucular açısından da arşiv niteliği taşıyor.

 AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz, 212. sayısında Kapak oldu. Açıkgöz, Böylelikle Meclis Bülteni Dergisine kapak olan ilk Nevşehir Milletvekili olma özelliğide taşımış oldu.

Açıkgöz, "TBMM‬'nin aylık Meclis Bülteninin 212. sayısının kapağında yer almak benim için onur verici oldu" dedi.

Meclis Bülteni Dergisi'nin Mart/ Nisan sayısı Kapağı dışında, iç sayfalarında da ki haberlerde de AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz'e resimlerle yer verildi.

İşte Meclis Bülteni Dergisi'nin O Kapak Haberi;

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA BİRİNCİ MECLİS'TE TÖREN DÜZENLENDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Meclis'in açılışının 96. yıl dönümü dolayısıyla Ulus'taki Birinci Meclis'te tören düzenlendi. Törene TBMM Başkanı İsmail Kahraman, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, TBMM Katip Üyeleri Sema Kırcı, Fehmi Küpçü, Mustafa Açıkgöz ve Mücahit Durmuşoğlu, İdare Amirleri Salim Uslu, Ahmet Gündoğdu, Orhan Karasayar ve Erdoğan Özegen, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, milletvekilleri, TBMM Genel Sekreteri Doç. Dr. İrfan Neziroğlu, Genel Sekreter Yardımcıları ve TBMM İdari Teşkilatı personeli katıldı.

TBMM’NİN AÇILIŞININ 96. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA GENEL KURUL ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI