AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İstanbul Kongre Merkezi’nde Türkiye Gençlik STK’ları Platformunun “Güçlü Yanım Türkiye” temasıyla düzenlediği  3. Türkiye Gençlik Zirvesi’ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarında düzenlenen Türkiye Gençlik Zirvesi’ne ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Gençlerimiz, 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı için desteğe ve yorulmadan çalışmaya biz de varız dedi." ifadelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanımız: 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı için hemen, şimdi diyor muyuz ?  Gençler: Eveeeet“

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, açıklamasında şunları ifade etti;

"Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve kıymetli hazirunumuz ile Türkiye Gençlik STK'ları Platformu tarafından, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Güçlü Yanım Türkiye" temalı 3. "Türkiye Gençlik Zirvesi"ne katıldık. 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı için desteğe ve yorulmadan çalışmaya gençlerimiz biz de varız dedi.

Ülkemizde bilim, teknoloji, kültür, sanat ve spor alanlarında başarıları olan gençlerimiz ödüllerini Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.

Ülkemizin güçlü geleceğine katkı sağlayan; bu sene kültür, sanat, bilim, spor ve teknoloji alanlarında ödüle layık görülen gençlerimizi ayrıca tebrik ediyorum. 
 
Muhteşem bir atmosferde gerçekleştirilen Türkiye Gençlik Zirvesi'nin 3'üncüsünde de gençlerimizin coşkusu ve heyecanı görülmeye değerdi.

TGSP Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Ustaosmanoğlu’na, TGSP’nin kuruluşundan bugüne emek veren herkese, emektar yönetimine ve genç kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. " dedi.