AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, İstanbul'da yaşayan Nevşehirli iş adamlarını iş yerlerinde ziyaret etti.

Aslen Nevşehirli olup İstanbul'da ikamet eden iş adamlarını iş yerlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Milletvekili Açıkgöz, hemşerilerine işlerinde başarılar diledi. 

Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette kent ve ülke gündeminin ekonomisine dair istişarelerde bulunan Milletvekili Açıkgöz, kalkınmak için mutlaka üretimin şart olduğunu belirterek, iş adamlarını daha fazla üretim yapmaya davet etti.

Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Mustafa Çınar'ın da eşlik ettiği ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ; "‪İstanbul’da faaliyet gösteren Nevşehirli iş insanlarımızı ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi edindik. ‬‪Ülkemiz istihdamına ve ekonomisine katkı sağladıkları için teşekkür edip; Nevşehir’imiz adına kendileriyle gurur duyduk" dedi.‬