Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde faaliyet gösteren Açıkgözler Besi Çiftliği yaklaşan kurban bayramı öncesinde kurbanlık satışlarının yoğun bir şekilde sürdüğü ifade edildi.

Her bütçeye uygun kurbanlıkları ile dikkati çeken çiftlik, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların ilgi odağı olmuş durumda. 

*-Fiyatlarımız 10 - 16 bin TL arasındadır.

*-Kesim ücretsiz olup hijyenik ortamda poşetlenip teslim edilir.

Açıkgözler Besi Çiftliği olarak kurbanlıklarımızı görmek için siz değerli müşterilerimizi çiftliğimize çay içmeye bekliyoruz.

Telefonumuz: 0 536 831 17 50 

Bayrama sayılı günler kala vatandaşa daha iyi hizmeti sunabilmek için canla başla çalıştıklarını kaydeden işletme sahibi Abdulsamet Açıkgöz, FİB Haber'e yaptığı açıklamada daha önceki kurban dönemlerinde olduğu gibi bu kurbanda da sağlıklı ve modern hizmet vermeye kararlı olduklarını söyledi.

Açıkgözler Besi Çiftliği'nde kurbanlıklara 'büyük' ilgi

Bu bayramda tüketicilere sıkı kontrol ve denetimlerle bütün hijyen kuralları sağlanmış olarak en sağlıklı eti sunmayı ana prensip edindiklerini hatırlatan Açıkgöz, " Hijyen kesim şartlarımızda helal kesimi sağlıyoruz. Bizim için müşterinin neyi ve nasıl istediği çok önemli. Müşteri kurbanını kestirmek istediğinde kesim aşamasını ve yapılan tüm aşamaları izleyebiliyor." yorumunda bulundular.

Açıkgözler besi çiftliğinde kurbanlık satışlarımız devam ediyor. Her bütçeye uygun havyanlarımız mevcuttur. Ayrıca canlı kilo ayak her türlu satışımız mevcuttur. Fiyatlarımız 10 bin ila 16 bin arasındadır. Kesim ücretsiz olup hijyenik ortamda poşetlenip teslim edilir.

  • Kaliteyi ucuza almak isteyen buyursun.
  • Her bütçeye uygun hayvanlarımız mevcuttur
  • Seçtiğiniz kurbanlıkların kulaklarını numaratörle ayırıyoruz
  • Kesim sırası satış sırasına göredir.

Kalite bizden tercih sizden! Herkese şimdiden hayırlı bayramlar...

Açıkgözler Besi Çiftliği

Adres: Nevşehir Acıgöl

Telefon: 0 536 831 17 50

Abdulsamet AÇIKGÖZ

Editör: Fikret Capacı