7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde AK Parti'den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan İrfan Barut Ak Parti ilçe Başkanlıkları ziyaretlerine devam ediyor.
Barut, Ak Parti Gülşehir İlçe teşkilatı ziyaretinde İlçe Başkanı Kürşat Koç ile parti Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi. Barut burada yaptığı konuşmada,  kendisini tanıtmasının ardından 2015 seçimlerinin önemini, uluslar arası ve Türkiye ölçeğinde değerlendirdi. 2015 seçimlerinde siyasal istikrarın sürmesinin ve diğer partilerin tabanını oluşturan seçmenlerin bu seçimlerde niçin Ak Parti’yi desteklemesi gerektiğini anlattı. Yakın tarihte yaşadığımız Gezi Olayları ve 17 – 25 Aralık sürecinin vatandaşlarımız tarafından çok iyi değerlendirilerek ve uluslar arası büyük resmi görerek 7 Haziran’da sandık başına gitmelerinin önemini vurguladı.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen Gülşehir toplantısında Barut, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerinin sorularını cevaplandırdı.
Barut, diğer Ak Parti İlçe yöneticilerine ziyaretlerini sürdürüyor.