31 Mart 2024 günü yapılacak olan yerel seçimleri öncesinde saha çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, gün içerisinde Nevşehir sanayi esnafları ile kucaklaştı. 

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleşen ziyarette, esnafların sorunlarını dinleyen Doğu, çözümlerini anlatarak yapacaklarına dair söz verdi.

Ziyaret sırasında konuşan Adnan Doğu: "İşletmelerimizin gelişimine ve bölgenin ekonomik açıdan büyümesine katkı sağlayacak projelerimizden bahsettik.  Sanayi sitemizin gelişimini desteklemek ve işletmelerin daha verimli çalışmasını sağlamak için çaba harcayacağımızın sözünü veriyoruz. Emekte ekmek kutsaldır. Bizleri ilgiyle karşılayan sanayi esnafımıza teşekkür ederim. Kutsallarımız için çalışan ve çaba gösteren her kardeşimizin, her esnafımızın işini kolaylaştırmak boynumuzun borcudur" dedi.

Doğu: "Nevşehir'de bir yerde değil, her yerdeyiz!"

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Adnan Doğu; "Halkımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz. Ayırmadan Ayrışmadan Nevşehir İçin Canla Başla Çalışacağız. Bu Şehri Birlikte İleriye Taşıyacağız. Sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayana kadar Bir Yerde Değil, Her Yerdeyiz…" dedi.

Esnafların samimi ve sıcak karşılamasına, gösterdikleri yakın ilgiye teşekkür eden Adnan Doğu; “Bugün sanayi esnafımız bizleri adeta bağrına bastı. Onların vermiş olduğu desteği ve samimiyetlerini iliklerimize kadar hissettik. Sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayacağız. Nevşehir'e hizmet etmek için çıktığımız bu kutlu yolda halkımıza MHP’nin belediyecilik ve hizmet anlayışını anlatacağız. Siz değerli esnaflarımız ve Nevşehir halkıyla hep birlikte ayrılmadan ayrışmadan, canla başla Nevşehir’imiz için çalışacağız” dedi.

Nevşehir Sanayisinde esnafların yaşadığı sıkıntılardan haberdar olduklarını ve çözümü için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını vurgulayan Adnan Doğu; “Siz değerli esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarını çözüme ulaştırmak için MHP’nin tüm kademeleri üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmektedir. Bu sorunun kalıcı çözüme kavuşması, alt yapıda yaşanan sıkıntıların ve yollarda yaşanan problemlerin giderilmesi için el birliğiyle çalışacağız” diye konuştu.

Bünyesinde birlik ve beraberlik sağlamış, tüm kadrolarıyla büyük ve güçlü Türkiye için çalışan MHP’nin yerel yönetimlerde artık etkin bir şekilde söz sahibi olacağına vurgu yapan Adnan Doğu; “Biz Anadolu irfanına güveniyoruz. 31 Mart seçimleriyle birlikte Türkiye’miz her alanda daha fazla güçlenecek. 31 Mart 2024’te yapılacak seçimlere MHP kadroları merkezi yönetimden yerel yönetimlere uzanan hat boyunca Türkiye’nin gücüne güç katacaktır” dedi.