AK Parti Nevşehir teşkilatı bütün kolları ile Nevşehir Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen toplantıda 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri için yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.

Seçim takviminin açıklanması ile Nevşehir'deki tüm parti teşkilatlarının iştirak ettiği toplantı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın bilgilendirme açıklaması ile başladı.

Kemikkıran, yaptığı açıklamada “Sorumluluğumuzun farkındayız. Teşkilatlarımızla omuz omuza çalışarak, bir bütün halinde mücadele vererek Nevşehir'de büyük bir başarıya imza atacağız” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın başkanlığında gerçekleştirilen, 14 Mayıs Genel seçim değerlendirme toplantısına, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ile birlikte teşkilat üyeleri katılım sağladı.

Toplantı, teşkilattaki diğer yöneticilerin fikir ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "14 Mayıs destanı için AK kadrolarımızla beraberiz. Ana Kademe Teşkilatım, Kadın Kolları Teşkilatımız, Gençlik Kolları Teşkilatımız, Merkez İlçe Teşkilatımız İle bir araya gelerek 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlere yönelik çalışmaları değerlendirdik." dedi.