AK Parti Haberleri

AK Parti haberleri ve güncel AK Parti gelişmeleri, AK Parti ile ilgili tüm video, AK Parti fotoğrafları ve AK Parti haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Siyaset

Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan DEM Partili vekillerin başıboş köpek saldırısında evladını kaybeden babanın üzerine yürümesine çok sert tepki gösterdi.

Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Adalet Bakanı Yıllmaz Tunç'u ziyaret ederek Nevşehir ile alakalı konuları görüştüler.

Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nar kasabasına gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında bir dizi temaslarda bulundu.

Siyaset

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 31 Mart Yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmesinin ardından kolları sıvadı.

Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir’in Yatırımlarını TBMM Meclis Genel Kurulu’na Taşıdı.

Yerel

AK Parti Teşkilatı sabah kahvaltısında Nevşehir’de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Nevşehir'de Bugün

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, annesinin vefatının ardından başsağlığı dileklerini ileten ve acılarını paylaşan herkese teşekkürlerini iletti.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayının, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran olduğunu açıkladı.

Siyaset

Haftalardır hatta aylardır Nevşehir'de en çok konuşulan Nevşehir'in birinci gündemi olan, AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı kim olacak sorusu cevabını...

Yerel

AK Parti Nevşehir ilçe ve beldelerinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi aday belirleme çalışmalarını sürdürüyor.

Siyaset

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde siyasi partilerin Nevşehir il, ilçe ve belde Belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimleri...

Siyaset

AK Parti'de ülke genelinde aday adaylığı süreci sona erdi. Nevşehir il genelinde sadece 2 Belde Belediyesi'ne belediye başkanı aday adayı...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu