Ankara da bir takım ziyaretlerde bulunan AK Parti Acıgöl Heyeti, TBMM de AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek‘i makamında ziyaret etti.

AK Parti Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ve İl Genel Meclis Üyeleri Abdülsamet Göltaş ve Musa Mutlu'dan oluşan Acıgöl AK Parti Heyeti sırasıyla AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek‘i makamında ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz ve Yücel’e ilçede yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili çeşitli bilgiler verdiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’a ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Acıgöl ilçesinde yapılacak olan çalışmalarda da birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını kaydetti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ise, "TBMM’de ziyaretimize gelen Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş, Acıgöl İlçe Başkanımız Ramazan Gül ve İl Genel Meclis Üyelerimiz Abdülsamet Göltaş ve Musa Mutlu’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül'de, "Sayın Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe yi makamında ziyaret edip yeni dönemin hayırlı olması dileklerinde bulunduk. Ayrıca, Aslen Acıgöl ilcemizden şimdi Sakarya Milletvekili olan Çiğdem Erdoğan Atabek hanımefendiyide makamında ziyaret edip yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunduk." dedi.