14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı genç iş insanı İsmail Usta, seçim çalışmaları kapsamında AK Partili merkez, ilçe ve belde belediye Başkanları ve teşkilatları ziyaret ediyor.

Usta'dan Başkan Savran'la istişare

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı İsmail Usta'yı makamında konuk etti. Başkan Savran, önümüzdeki milletvekili aday adaylığı sürecinde Usta'ya başarılar diledi.

ilk olarak Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı ziyaret eden Milletvekili A.Adayı İsmail Usta, Başkan Savran ile bir araya gelerek seçimlere ilişkin istişarelerde bulundu.

Türkiye Yüzyılı için yola çıktıklarını belirterek, hem ülkeye hem de Nevşehir'e hizmet için göreve talip olduğunu söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı İsmail Usta, Başkan Savran'a nezaket ziyaretinde bulunarak 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde Nevşehirlilere hizmet etme arzusuyla milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. 

Usta, daha sonra ilçe, belde belediye başkanlarını ile parti teşkilatlarını ziyaret etti. 

Ardından İlçe teşkilat ziyaretlerine Derinkuyu ilçesiyle başlayan Milletvekili A. adayı İsmail Usta,Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'u ziyaret etti. Daha sonra AK Parti Derinkuyu İlçe teşkilatını ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Hakan Demir ile görüştü.

Daha sonra Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ı ziyaret eden Usta, ardından AK Parti Acıgöl İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik ile başladığı ziyaretlerine, Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ve Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ile devam eden Nevşehir Milletvekili A.Adayı İsmail Usta, yaklaşan 14 Mayıs Genel seçimleri üzerine karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundular. 

Nevşehir Milletvekili A.Adayı İsmail Usta teşkilatlardan destek istedi

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı İsmail Usta, milletvekili adayı olduğu takdirde, Nevşehir'e hizmet etme noktasında teşkilatlarla birlikte hareket edeceğini belirterek, Türkiye Yüzyılı'nın ilk adımı olan 28. dönem milletvekilliğinin önem arz ettiğinin altını çizdi. 

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’nin zaferle çıkacağının altını çizen Usta, bu süreç içerisinde gece gündüz demeden çalışacaklarına dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşı olmak amacıyla aday adayı olduğuna vurgu yapan Milletvekili Aday Adayı İsmail Usta, teşkilatların desteğini istediğini aktardı.

Usta, “Türkiye şu anda geleceğini oylayacağı bir seçime gidiyor ve 2023 seçimlerinde de ülkemizin hedeflerine ulaşması için bir kez daha, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Partimizi destekleyeceğiz. Bu bağlamda ilimiz ve ülkemizin geleceği için ben de elimi taşın altına koymak için bana verilen her görevi almaya hazırım. Bu bağlamda, önümüzdeki seçimlerde AK Parti’den Nevşehir Milletvekilliğine aday adayı oldum. Sizlerin destek ve dualarını bekliyorum. 2023 seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve Nevşehirimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.