AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı İsmail Usta, Adaylık başvurusundan sonra ardı ardına ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

AK Parti Milletvekili aday adayı İsmail Usta, STK ziyaretlerine Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin’nden başladı. Birlik Başkanı ve Oda Başkanlarını ziyaret eden Usta, hedeflerini ve projelerini anlatarak, Oda Başkanlarından destek istedi.

Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Caner Erdoğan ve Nevşehir Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Necati Daşlıca'nın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Usta, “Milletvekilinin işi akıl vermek, üstten bakmak, laf yetiştirmek değil; talepleri toplamak ve dert dinlemektir. AK Parti yine kazanacaksa seçimden önce gittiği kapıyı seçimden sonra unutmayan, seçmeniyle daima bir arada olan, oy veren vatandaştan selam vermeyi esirgemeyen adaylarla kazanacak. Her şey o birlikte gönülden içilen bir bardak çaydan ibaret aslında” dedi.

Milletvekili A.Adayı İsmail Usta'nın ziyaretinden duydukları mutluluğu ifade eden Oda Başkanları da, "Sayın Usta da bizim diğer aday adayları gibi memleketimizin evladı. Genç, girişimci esnaf bir kardeşimizin siyaset arenasına girmesi bizleri mutlu etti. Umarım Yeni Türkiye’nin inşaasında İsmail Usta gibi başarılı gençlere görevler verilir, sözleriyle aday adaylığı sürecinde Usta'ya başarılar dilediler."