AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'nda partililerle buluştu.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'ı parti il binası girişinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve partililer karşıladı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, 2024 seçimleri öncesi bir dizi ziyaretler kapsamında geldiği Nevşehir'de parti il binasında partililerle bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "Nevşehir'deyiz.. AK teşkilatlarımız hizmet için her zaman hazır, sahada. İl Başkanımız Ali Kemikkıran  ve teşkilat üyelerimizi ziyaret ederek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Daha sonra basın mensuplarımızla bir araya gelerek gündemi değerlendirdik." dedi.

Sorunları çözecek iradenin AK Parti'de olduğunu ifade eden Yılmaz yaptığı açıklamasında; "Bugün burada olmamızın sebebi, yaklaşan 2024 Yerel seçimleri öncesinde teşkilatlarla belediyeciler arasında ilişkilerin sıkılaştırılması, yerel yönetimlerin dirsek temasını artırmak, onların iletişimlerini bir siyasi partinin şemsiyesi altında toplamak ve heyecanını daha da artırmak üzere illeri gezdiklerini söyledi.

Yılmaz, AK Parti'nin 11,5 milyon üyesi ile dünyanın en büyük siyasi hareketlerinden biri olduğunu vurguladı ve milletin taleplerini her zaman dikkate alacaklarını söyledi...

Yılmaz, AK Parti İl Binasında düzenlenen basın toplantısının ardından Nevşehir Belediyesini ziyaret etmek üzere ayrıldı.