Nevşehir Merkeze bağlı Boğazköy'ünün başarılı muhtarı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı İbrahim Taşdemir ziyaretinde FİB Haber.Com gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile bir süre fikir alışverişinde bulundu.

Karakter ve mizaç olarak mücadeleci ve vazgeçmeyen bir yapıda olduğunu söyleyen Nevşehir Milletvekili Aday Adayı İbrahim Taşdemir; "Bu şehrin bir evladı olarak Nevşehir'in sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Aynı zamanda bir yerel yönetici kimliğimle, bilgi ve tecrübelerimi milletvekili olarak Nevşehir'e yansıtmak için yola çıkmış bulunuyorum. Allah nasip ederse ve partimizin değerli mensupları bu fırsatı verirse çok farklı bir milletvekili olarak Nevşehir'ine hizmet etmek istiyorum” dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Genel Koordinatör İbrahim Uysal da  ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı İbrahim Taşdemir'e teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Karşılıklı sohbetlerin ardından ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.