28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir Milletvekili seçilen Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, teşkilatlarına teşekkür ziyaretilerini sürdürüyorlar. Ziyaretler kapsamında partilileri ile AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelen İl Başkanı ali Kemikkıran, “Seçim çalışmalarımızda yanımızda olan teşkilatlarımıza teşekkür ziyaretinde bulunarak 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapacağımız çalışmaları değerlendirdik.” ifadelerine yer verdiler.

AK Parti Nevşehir heyeti teşekkür turu için geldiği Derinkuyu ilçesinde, esnaflarla ve pazar yerinde vatandaşlarlada hasbıhal etti.

Seçimlerde verdikleri destekten dolayı vatandaşlara ve esnaflara teşekkür eden AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan'a, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, AK Parti Milletvekili adayı Avukat Mustafa Rauf Yanar ile AK Parti Derinkuyu ilçe teşkilat mensupları ve İl Genel Meclis üyeleri de eşlik etti.

Vatandaş ve esnaf ziyaretlerine Derinkuyu ilçesinde de devam eden AK Parti Nevşehir heyeti, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hemşerilerinden bolca dua ve destek sözü aldı.

Kemikkıran: "Teşekkürler Derinkuyu"

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Patates diyarı Derinkuyu’dayız..Teşkilat ziyaretimizle başlayıp esnaf ve pazar yerinde, vatandaşlarımızla hemhal olmaya devam ediyoruz. Öncelikle Derinkuyulu vatandaşlarımıza 14 Mayıs seçimlerinde verdikleri destekler için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Şimdi önümüzde 28 Mayıs'ta ülkemiz adına çok önemli bir seçim var. İnanıyorum ki Sağduyu sahibi olan, ülkesini, milletini düşünen, Türk Milleti’nin değerlerine sahip olan herkes 28 Mayıs’ta da gereğini yapacaktır” dedi.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'da; "İl başkanımız Sn.Ali Kemikkıran Milletvekillerimiz Sn.Süleyman Özgün,Sn.Emre Çalışkan,Milletvekili adayımız Sn. Mustafa Rauf Yanar ve teşkilatımızla birlikte hem teşekkür ediyoruz hemde 28 Mayıs seçimleri için Hedefimiz belli, şevkimiz diri, adımlarımız sağlam. 28 Mayıs zaferini hep birlikte kutluyacağız inşaallah. Gönülden teşekkür ediyoruz Sevdamız Derinkuyu." dedi.