AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında Güvercinlik köyü Aşıklı Dağı mevkisinde 'Hatıra Ormanı' oluşturuldu. 

AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Güvercinlik köyü Aşıklı Dağı'nda fidan dikimi yaparak, ormanını oluşturdu..

Hatıra Ormanı'na fidan dikimine AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve partililer katıldı. 

Fidan dikim töreninde konuşan İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "Aşıklı Dağı’nda İl Yönetimimiz, Merkez İlçemiz, Kadın ve Gençlik Kollarımızla ağaç dikimi yapıp, Hatıra Ormanı oluşturduk. Rabbim birliğimizi daim eylesin inşallah..." dedi.

Yanar, AK Parti'nin sadece siyasi çalışmalar değil sosyal, kültürel ve çevreye duyarlı faaliyetler de gerçekleştiren bir teşkilat olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Gelecek nesillere daha temiz bir dünya, yaşanabilir bir çevre bırakmak için yeşili korumalı ve çoğaltmalıyız. Bu yüzden sahip olduğumuz ormanlarımızı korurken, kentimize yeni ormanlar kazandırmalıyız. Biz Nevşehir teşkilatı olarak ülkemizin ve çocuklarımızın yarınlarına ışık tutmak için fidan dikiyoruz ve 'Bir fidan, bin nefes' diyerek halkımızı da bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu kutsal toprakların emanetçisi olan bizler, vatanımıza ve toprağımıza sahip çıkmalıyız." diye konuştu

Fidan dikimi sonrası konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar'da, bu tür fidan dikimlerinin devam edeceğini söyledi.