AK Parti, Nevşehir İl Genel Meclis üyesi adayları ile ilk istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

Seçim kuruluna iletilen AK Parti Nevşehir İl Genel Meclis üyesi listesinde yer alan isimlerle parti binasında yapılan toplantıya AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, İlçe Başkanları ile İl Genel meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri katıldı.
Toplantıda konuşan İl Başkanı M.Rauf Yanar, "birlik ve beraberlik içinde yerel seçimlerden yüksek bir oy oranı ile çıkmak için çalıştıklarına değinerek, "Bu amaçla düzenlediğimiz bu ortak istişare toplantısının önemli olduğunu düşünüyorum. Yapılacak her türlü çalışmada birbirimiz ile istişare halinde olmamız hem seçim sürecinde hem de genelde ülkemiz bekası için önemli." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz; "AK PARTİ Nevşehir İl Genel Meclisi adaylarımızla istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz.‬ ‪“31 Mart seçimleri, milletimizin iradesini tescilleyeceği seçimdir. Milletimizle çıktığımız kutlu yolda Gönül Belediyeciliği hedefimize dolu dizgin ilerliyoruz. Kazanan milletimiz olacak.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe'de; "Teşkilatımız ile birlikte Partimizin İl Genel Meclisi adaylarımızla bir aradayız. 31 Mart seçim süreci istişare ve değerlendirme toplantımız hayırlara vesile olur İnşallah. Tevazu samimiyet ve gayetle çıktığımız bu kutlu yolda dava arkadaşlarımızla birlikte makam ve mevki gözetmeksizin her kesimden vatandaşımız, hemşehrilerimiz ile bir olup beraber olup Allah’ın izniyle 31 Mart seçim sürecini ülkemizin her noktasında zaferler ile taçlandıracağız" dedi.

Konuşmaların ardından toplantıda yerel seçim çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.