Nevşehir Topuzlu Han Restaurant'ta düzenlenen kahvaltı proğramına, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve merkez mahalle muhtarları katıldı.

"MUHTARLARIMIZA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ"

28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde muhtarla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, "Mahallelerimiz için özveriyle çalışan, demokrasinin ve yerel yönetimlerin halka hizmetteki ilk yüzü olan Merkez Mahalle Muhtarlarımızla sabah kahvaltısında bir araya geldik. " dedi.

Türkiye Yüzyılı tüm milletimizin yüzyılı olacak

"28 Mayıs seçimleri sadece bu ülkenin değil dünyanın kaderini belirleyecek" diyen Kemikkıran, "Bu sebeple tarihi bir öneme sahip. Bu seçim Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasında değil, Cumhurbaşkanımız ile dünya arasında. AK dava olarak büyük bir dönüşüm gerçekleştirdik. İçte ve dışta bundan rahatsız olanlar var. Cumhurbaşkanımızı devre dışı bırakmaya çalışan odaklar var. Ama biz var olmaya Doğru Adam ile Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmeye hazırız ve kararlıyız!” diye konuştu.

"HER ZAMAN MUHTARLARIN YANINDA OLDUK"

Toplantıda konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, muhtarların önemli bir görevi yerine getirdiğini, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da muhtarlara büyük önem verdiğini söyledi.

AK Parti hükümeti döneminde muhtarların sosyal haklarının yeniden düzenlendiğini hatırlatan Savran, mahallenin, esnafın, köyün, köylünün, sokağın nabzını tutan muhtarların devletle vatandaşlar arasında köprü kurarak çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana Türkiye'de çok güzel işlere imza attığını belirten Savran, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde vatandaşlara hizmet etmek için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

"BU SEÇİM DÜNYANIN KADERİNİ BELİRLEYECEK"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "28 Mayıs Seçimleri öncesi; İlimize daha etkin ve daha güzel hizmetler için Sn. Mehmet Savran ve Kıymetli Mahalle Muhtarlarımızla birlikte beraber var gücünüzle çalışacağız. Muhtarlarımıza destekleri için çok teşekkür ederiz." dedi.

Her zaman muhtarların yanında olduğunu kaydeden Özgün, "Milletvekili olarak sizin Ankara'daki temsilciniz olacağım. Siyasi parti gözetmeksizin, Nevşehir'e ve Nevşehirli hemşehrilerime en iyi hizmeti vermek için muhtarlarımızın emrinde olacağım. Mahallenizdeki sorunların çözülmesi, halkımızın yüzünün gülmesi için sizlerin en yakın çalışma arkadaşı olacağım" dedi.

Türkiye'nin çok büyük bedeller ödeyerek bu günlere geldiğini hatırlatan Özgün, Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini, güçlü olmasını isteyen vatandaşların sandığa gittiklerinde Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'a yani Doğru adam için doğru kararı vereceklerine inandığını ifade etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'da; "Sahadan bildiriyoruz; gençler, komşular, büyüklerimiz Doğru Adam izinde Yola Devam diyorlar. Hep birlikte tarihi yeniden yazacağımız güne çok az kaldı. 28 Mayıs'ta Yeni Türkiye Yüzyılı için Doğru Adam'a Oy vermeyi unutmayalım. Bu ülke bizim; yarınlarımıza sahip çıkalım." dedi.

Konuşmasının ardından AK Parti kurmayları, muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.