AK Parti’de belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından gözler meclis üyeleri listelerine çevrilirken AK Parti Nevşehir’de meclis üyesi listeleri hazırlandı.

Yüksek Seçim Kurulu’nun hem belediye başkan adayları hem de meclis üyeleri için belirlediği son başvuru tarihi 20 Şubat (yarın) 17.00’de sona ererken meclis üyeleri listelerine de son şekilleri verildi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'nda Bölge koordinatörü Melek Şimşek, İl Başkanı Ali Kemikkıran ve İlçe Başkanı Murat Özkaya katılımı ile üzerinde mutabık kalınan listeler, ilçe seçim kuruluna teslim edildi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı paylaşımda; "Bölge koordinatörümüz Melek Şimşek ile Belediye meclis üyelerimizin ve il Genel meclis üyelerimizin listelerini ilçe Seçim Kurulu’na teslim etmek üzere ilçe başkanlarımız ile toplantılarımızı gerçekleştirdik. Toplantımız hayırlara vesile olsun." dedi.

İl Başkanı Kemikkıran; "Genel Merkez Bölge koordinatörümüz Melek Şimşek, Seçim İşleri Başkanım Av. Alper Aydemir, Merkez ilçe Başkanım Av. Murat Özkaya, İlçe Seçim Kurulu Üyemiz Burak Çınar ile Belediye Meclis Üyelerimizin ve İl Genel Meclisi üyelerimizin listesini İlçe Seçim Kuruluna sunduk." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, listelerin geniş çaplı çalışmalar sonrasında belirlendiğini belirterek, seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek: “bireysel anlamda yada birkaç kişinin kendi arasında vermiş olduğu bir karar değil bu. Bunun anketleri, saha çalışmaları, ilçe başkanlıkları, genel başkan yardımcımız, merkez ilçe başkanımız, milletvekillerimiz ve dahasının genel kanaatlerinden sonra oluşan liste genel merkez tarafından uygun görülüp bize gönderildikten sonra biz teslim ediyoruz. Elbette ki gönlümüz en ideal listelerin oluşması anlamında bunun takdirini de kamuoyuna bırakıyoruz tekrardan listelerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Kesin listelerin kısa sürede kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.