14 Mayıs Genel seçim çalışmaları kapsamında İnsani Yardım Vakfı (İHH) Nevşehir Şubesini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili A. Adayı Av. Mehmet Yücel, "İHH Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel'i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldık, yüzyılın felaketinde arama kurtarma alanı başta olmak üzere başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunduk.

Böyle zor günlerde ön plana çıksalarda yılın 365 günü çalışmalarına devam eden, topluma pek çok açıdan faydaları dokunan STK larımızın çalışmalarına yapacağımız katkılar noktasında görüş alışverişinde bulunduk." dedi.

İHH Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel ise, "İnşallah önümüzde dönem Nevşehir, Türkiye ve bölgemiz açısından uyumlu ve güzel bir dönem olur.  Çünkü önümüzdeki dönemde bizleri birçok problem bekliyor. Hemen yanı başımızda devam eden savaşlar ve dünyanın dört bir yanında olan zulümler neticesinde birçok mağduriyetler söz konusu. Ülkemiz, milletimiz adına çok kritik bir seçime doğru giriyoruz. Bu manada, bu dönem Gazi Meclisinde yer alacak Milletvekillerine büyük iş düşüyor. Memleketimizin bir evladı olarak böyle bir sorumluluğu alarak "Bende varım" demek çok önemli sizi tebrik ediyor, aday adaylığınızın hayırlı olmasını diliyor, bu süreçte başarılar diliyorum" diye konuştu.