Bölgemizin büyük çifçilerinden Nevşehirli iş insanı Mustafa Aktaş, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı’na resmi başvurusunu yaptıktan sonra teşkilat ziyaretlerine başladı.

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Mustafa Aktaş, başvurusunu yaptıktan sonra AK Parti İl başkanlığının düzenlediği aday tanıtım toplantısı kapsamında Nevşehir'in tüm İlçelerini ziyaret ederek ilçe teşkilatları ile bir araya geldi.

Nevşehir'in tüm İlçelerini ziyaret ederek AK Parti ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı Mustafa Ateş, kendisini tanıtıp, neden milletvekili olmak istediğini ve hedeflerini anlattı. 

Tarım camiası, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları gibi toplumun her kesimi tarafından sevilen, Mustafa Aktaş’in AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı olması bölge çiftçileri tarafından sevinçle karşılandı.

Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Aktaş yaptığı açıklamada şunları ifade etti; "Talip olduğum görevin sorumluluğunu ve taşıdığı vebalinin bilincindeyim. Vatanıma, dinime ve milletime en iyi şekilde hizmet etmek için milletvekilliğine aday adayı oldum. Bu yola sadece milletimi ilgilendiren konularda faydalı olmak ve toplumun genelini ilgilendiren sorunları çözmek için çıktım. Bu duygu ve düşüncelerle 28. Dönem milletvekilliği için destek ve dualarınızı bekliyorum." ifadelerinde bulundu.

Aktaş;  “2023 seçimleri hem ülkemiz hem de milletimizin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktasıdır. Son 21 yıldır güçlü bir Türkiye inşası için daima geleceği şekillendiren AK Parti, milletimizin güçlü desteğiyle 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacaktır. Bizler de güçlü bir Türkiye inşası için inançla ve azimle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. 2023 seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Mustafa Aktaş Kimdir?

Güvercinlik Köyü 1964 Nevşehir Doğumlu. Evli ve 9 çocuk babası. İlk Öğrenimimi Güvercinlik köyünde bitirdim. 25'li yaşlarda Maden İşletmeciliği yapmış olup, 30'lu yaşlarımda İstanbul Rami Ve Bayrampaşa Megasenter patates soğan alım satım ve akabinde Nevşehir'de patates üretimi yapıyordum ve halen Kayseri- Sivas- Hatay ve Adana'da patates ve soğan üretimi yapmaktayım. Beşsa Aktaş Tarım Kurucusu ve Püsiad (Patates Üreticileri ) Birliğinin kurucularındanım. Başta ülkeme ve memleketime hizmet için bu yola çıktım.