Nevşehir Merkeze bağlı Boğazköy'ünün başarılı ve çalışkan muhtarı İbrahim Taşdemir, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptıktan sonra seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye başladı.

Milletvekili Aday adayı Taşdemir, bu kapsamda Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkııran’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Aday adayı Taşdemir, ‘’"Bugün GÖRBİR Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkııran’ı ziyaret ettim. Milletvekili aday adaylığım sürecimde görme engelli kardeşlerimle istişarelerde bulunarak daha kolay bir hayat için neler yapılması gerektiğini konuştuk. AK Parti hükümeti olarak engellilerin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmakta olup, eğitimde, sağlıkta, istihdamda, kısacası yaşamın her alanında engellilerimizin onurlu yaşam mücadelesinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Sizlerinde dua ve desteklerini bekliyorum’’ dedi.

GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı ı İbrahim Taşdemir'e teşekkür ederken seçim çalışmalarında da başarılar temennisinde bulundu.