AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Süleyman Özgün, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Nevşehir'in tüm ilçe, belde ve köylerine ziyaret turlarını sürdüren Özgün, seçim sonuçlarını sosyal medya ve anketlerin değil milletin ve Nevşehir halkının belirleyeceğini belirtti.

Bu seçim Ahmet Mehmet değil Memleket meselesidir

14 Mayıs seçimlerinin önemine atıfta bulunan Özgün, “Bu seçim Türkiye tarihinin en önemli seçimi. O yüzden 14 Mayıs bir memleket meselesidir. Vakit, kırgınlık, küskünlük, yorgunluk vakti değil. Vakit, bir olmanın birlik olmanın kurcaklaşmanın ve kenetlenerek yeni hedeflerle Tam bağımsız Türkiye için mücadele eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la yan yana saf tutup, Doğru adımlarla Doğru adamlarla yolumuza devam etme vaktidir. Ve unutulmamalıdır ki, Türkiye’de iki şey bitmez; bir AK Parti'nin icraatları, iki CHP’nin yalanları. Biz konuşmayız, icraatlarımız konuşur" dedi.

'Tek Dertleri Erdoğan'ın Gitmesi'

"7 partinin buluştukları tek nokta neresi diye soracak olursak; 'AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olmasın da ne olursa olsun' düşüncesindeler. Sonrası hakkında hiçbir düşünceleri yok" sözleriyle Millet ittifakını eleştiren Özgün; "Sizin nasıl bir fikriyatını var ki; birbirinize zıt olanlar bir araya geldiniz. Ne yapacaksınız? Memlekete yeni bir ufuk mu açacaksınız? Hayır, sadece Cumhurbaşkanını indirmeye odaklanmışlar. Sizi bir araya getirenler, masadan kalktığınızda sizi 3 saat içinde o masaya tıpış tıpış oturtanlar nasıl bir güç? Bu memleketin menfaati için bunu yapacak halleri yok" ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ YİNE BİZDEN YANA”

Milletvekili adayı Özgün, Nevşehir halkının AK Parti adaylarına her zaman kucak açtığını ifade ederek “Gittiğimiz her yerde Nevşehir halkının vurguladığı bir şey var. O da vatan ve milletimize olan sevgi ve bağlılık. Vatandaşlarımız meydanı terör ile kucaklaşanlara, onlarla dirsek temasında olanlara bırakmayacağını söylüyor ve bize destek sunuyorlar” dedi.

Özgün, 'Türkiye 15 Mayıs sabahı yeni bir yüzyıla uyanacak'

Özgün, Nevşehir halkının kararını çoktan verdiğini vurgulayarak, Nevşehirlilerin Cumhur İttifakından yana yer aldığını ve AK Parti’nin bu seçimlerde oylarını artırarak sandıkta gücünü göstereceğini ifade etti.

Milletvekili adayı Özgün'e seçim ziyaretlerinde Sulusaray eski Belediye Başkanı İbrahim Pekşen, İş insanı İbrahim Devşiren ve partililerde eşlik etti.