AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ile Mustafa Rauf Yanar ilimizdeki yazılı ve internet basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı proğramına, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Tanıtım ve Medya Başkanı Tevfik Ekici, AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, İl başkan Yardımcıları ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, FİB Haber.Com temsilen Fikret Çapacı, İbrahim Uysal ile il genelinde görev yapan yazılı ve internet basın mensupları katıldı.

Başkan Kemikkıran, “Bu ekip şehre damgasını vuracak”

İlk olarak  konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran şunları ifade etti; "Öncelikle, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan medyanın çok önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Bu haseple bizlerin davetine icabet ederek proğramımıza katılan her bir basın mensubu kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi ifade etmek istiyorum. Malumuzunuz seçim sathı tüm hızıyla sürüyor ve bu süreçte 14 Mayıs tarihinin önemini ne anlam ifade ettiğini ve kimlerin kimlerle birlikte yol yürüdükleri hep birlik ayan beyan ortada hepimiz görüyor ve biliyoruz. Halkımızda bunları çok iyi biliyor.

Değerli Milletvekili adaylarımız, Belediye Başkanım, Merkez ilçe Başkanım ve tüm teşkilat mensuplarıyla sahada çalışmalarımızı sürüdürüyoruz. Ve görüyoruz ki halkımız herşeyin farkında başta Reisine ve sonrada onun temsilcilerine adaylarına sahip çıkaraktan 14 Mayıs gününü sabırsızlıkla bekliyor. Biz vatandaşlarımızı ziyaretlerimizde şunu apaçık görüyoruz ki Allahın izniyle ilk turda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve Nevşehir'imizde 3-0 yaparak Ankara'ya kendilerini temsilen bu üç kıymetli adaylarımızı göndererek yolumuza hep birlikte devam edeceğiz. 

Biz bu seçim sürecinde kimseyle bir polimiğe girmeden dedikodudan uzak ilkeli saygılı ve güzel bir çalışma yürütüyoruz. Biz bu şehrin evlatları olarak hepimiz biriz beraberiz kardeşiz. Sonuçta 15 Mayıs sabahı ile birlikte hepimiz yüz yüze bakacağız. Bu minhalde halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmadan, el ele gönül gönüle 14 Mayıs'ı zaferle sonuçlandıracağımıza inanıyoruz. şimdiden  seçimlerin Nevşehirimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini Cenabı mevladan niyaz ediliyorum" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, programda yaptığı konuşmada, “Bir seçim sürecindeyiz, sağlıklı olarak, demokrasi ortamında yürümesini hepimiz arzu ediyoruz. Seçimlerin şehrimiz, ülkemiz, hatta dünya insanlığı için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kentte hizmetlerin tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Savran, “Halkımızla el ele vermek suretiyle, teşkilatlarımızın, Nevşehirimizin güzel insanlarının, siz dostlarının önerileri doğrultusunda süreci yönetirken, hizmeti de asla ihmal etmemeyi çok önemsiyoruz. Saha çalışmalarımızda çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Allah'ın izni, halkımızın teveccühleri ile 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Türkiye Yüzyılında Cumhurbaşkanı ve Nevşehirimiz de de tekrar 3-0 la yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Rauf Yanar da “Sizlerden birisi olarak karşınızda bulunuyorum. Bu davaya inanmış bir çok farklı görevlerde hizmet etme şansı ve onurunu yaşamış bir kardeşiniz olarak 14 Mayıs seçimlerinin ülkemize, vatanımıza, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

AK Parti’nin geride kalan 21 yıllık sürecinde milleti ile büyüdüğünü ve 14 Mayıs ile birlikte Türkiye Yüzyılına adım atılacağını belirten Yanar, “AK Parti büyüdü, Millet büyüdü. 14 Mayıs AK Parti ile Türkiye yüzyılı olacak. Ve 3-0 la kazanan Nevşehir olacak" dedi.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan'da yaptığı açıklamasında, Bende öncelikle en son dün seçim çalışmaları kapsamında yaşadığım bir anımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Çok değerli Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Savran'la birlikte esnaf ziyaretimizde bir vatandaşımız dedi ki, "Benim 80 yaşında bir annem var. Sürekli oğlum beni hemen bir gözlükcüye götür, gözlük almam lazım" diyor. Ben de dedim ki, "-anne hayırdır ne yapcan gözlüğü..." deyince oğlum 14 Mayıs seçimleri geliyor, seçim pusulasında Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'nin ampülünü iyi görmem lazım ona göre yum heba olmasın, bu seçim çok önemli" dedi.

Malumunuz bir önceki seçimlerde ben 3. sıra adayıydım ve o dönemle bu dönemi çok iyi kıyaslama şansı yakalıyorum. Anlatmak istediğim saha çalışmalarımızda şunu çok net olarak görüyoruz. Geçtiğimiz döneme nazaran bu seçimde halkımız çok daha net ve kararlı. Cumhurbaşkanına ve AK Partiye sahip çıkıyor. Seçimlerin önemini çok iyi biliyor ve Allahın izniyle 14 Mayıs akşamı il binamızda tüm şehir zaferimizi birlikte kutlayarak Türkiye Yüzyılına emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Süleyman Özgün ise, “Bizi bir araya getiren İl Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bende Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan medyanın çok önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Gece gündüz demeden sokak sokak mahalle mahalle köy köy ilçe ilçe seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretlerimizde halkımızın göstermiş oldukları teveccühleride gönül buluşmalarımızda bizzat görüyoruz.

Özellikle sanayi esnafımızın düşünceleri Nevşehir geneli adına çok belirleyeci olduğunu biliyoruz. Ve en son dün sanayi ziyaretlerimizde sanayi esnaflarımız bize hiç merak etmeyin herşey yolunda bizler Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Kimin kimlerle birlikte yol yürüdüklerini biliyoruz ve sonuna kadar Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur ittifakına sahip çıkacağız mesajı vermeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sonuç olarak yapılanları bilen halkımızın 14 Mayıs’ta ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de AK Parti’yi yine yeniden 1. parti olarak 3-0 yapacağını düşünüyorum. Ben bu vesile ile bugün bizlerle birlikte olan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Tabi tüm teşkilat olarak büyük bir heyecan içerisindeyiz. 7 düvele karşı bir zafer daha kazanacak olanın heyecanı var. Bir diğer heyecanımızda 15 Mayıs la birlikte kolları sıvayarak biran önce memleketimize hizmet için çalışmalara başlamanın sabırsızlığını yaşıyoruz. Rabbim bizleri mahçup etmesin. Herşey Nevşehir için herşey yeni yüzyılda Türkiye için" dedi.