AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ve beraberindeki teşkilat mensupları Kurban Bayramı nedeniyle Acıgöl, Avanos, Ürgüp ve Kozaklı ilçerini ziyaret ederek bayramlaşma programlarına katıldı. 

KOZAKLI TEŞKİLATI İLE BAYRAMLAŞMA

AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar ve Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu'un ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve İl Başkanı Ali Kemikkıran burada Kozaklı ilçe teşkilatı ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu bayramlaşmada yaptığı konuşmasında, “Bayramlar bu milletin bir araya geldiği, büyüklerimizin ziyaret edildiği, birlik beraberliğin daha da arttığı günler. O günler münasebetiyle bugün arife günü partimizde bir araya geldik. AK Parti ilçe Başkanımıza bizi bir araya getirdiği için çok çok teşekkür ediyorum. Bizleri bu süreçte en güzel şekilde ağırlıyorlar. Birlik beraberliği genel seçimler de sergiledik. İnşallah yerel seçimlerde de bu birlik beraberliği sergileriz. Yerel seçimler için çalışmalarımıza genel seçimlerin gecesi hemen başladık. Kozaklı ilçemizi bölgenin parlayan yıldızı yapmak adına çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve tüm teşkilatımızla Kozaklı hak ettiği yere gelecektir. ” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'da; "Kaplıcalar Diyarı Kozaklı’dayız. İlçe başkanlığımızda, bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik. İyi Bayramlar Kozaklı." dedi.

ACIGÖL’DE BAYRAMLAŞMA PROĞRAMI DÜZENLENDİ

AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı Bayramın ikinci günü ilçe Acıgöl ilçesini ziyaret etti. Öğlen namazı sonrası ilçe halkı ile Bayram sevincini paylaştı. Acıgöl’de yapılan bayramlaşmaya Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Acıgöl’deyiz. Öğle namazımızı Merkez Çarşı Caminde eda ettikten hemen sonra geleneksel bayramlaşma törenimizi gerçekleştirdik. Hayırlı bayramlar Acıgöl"

AK PARTİ AVANOS İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI 

AK Parti Avanos İlçe teşkilatı Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenledi. AK Parti Avanos İlçe Başkanı Ömer Önal’ın ev sahipliğinde İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen programda teşkilat üyeleri bayramlaştı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Avanos İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına Milletvekillerimiz Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Haluk Köybaşı ile katılım sağladık. İyi bayramlar Avanos." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün'de; "Kör de bilir Avanos'un yolunu, çanak çömlek kırığından bellidir" -Aşık Seyrani Avanos İlçe Teşkilatımızın bayramlaşmasına katıldık. Tüm avanoslu hemşehrilerimize hayırlı bayramlar dilerim." dedi.

AK PARTİ ÜRGÜP İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

Ürgüp Belediyesi tarafından geleneksel bayramlaşma programı bu yılda Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Hem Ürgüplü vatandaşların hem de il dışından bölgeyi ziyarete gelen misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programına Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanı Oğuz Kahraman il ve ilçe teşkilatlarının Parti yöneticileri ile Ürgüplü vatandaşlar katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün: "Ürgüp Belediyemiz ve Ürgüp Kaymakamlığımız ev sahipliğinde ''Ürgüpte Bayramlar Başka Güzel'' programına katıldık Halkımızla bayramlaştık, Küçüklerimize bayram hediyelerini verdik." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili  Emre Çalışkan; "Masal Kent Ürgüp’deyiz. İl Başkanımız, Milletvekilimiz ve Gençlik Kolları Başkanımız ile beraber Ürgüp Belediyemizin düzenlediği bayramlaşma programına katılım sağladık. İlçe Teşkilatımız ve Ürgüplü hemşehrilerimiz ile bayramlaştık. İyi Bayramlar Ürgüp." dedi.

ÜRGÜP’te BAYRAMLAR BİR BAŞKA GÜZEL

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Kaymakamlığımız ve Belediyemizin organize ettiği bayramlaşma programına Milletvekillerim, Gençlik kolları başkanım ve İlçe başkanımız ile katılım sağladık. Hayırlı bayramlar diliyorum." dedi.