Avanos Haberleri

Avanos haberleri ve güncel Avanos gelişmeleri, Avanos ile ilgili tüm video, Avanos fotoğrafları ve Avanos haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Yerel

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş beraberindeki heyet ile birlikte, Avanos Kaymakamı Osman Bilici’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kültür

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasının vazgeçilmez yöresel lezzetlerinden tereyağlı meşhur hamursuzun ünü tüm Türkiye’ye yayılıyor.

Genel

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü, 8’inci yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir ve ilçelerinde de coşkuyla gerçekleştirildi.

Nevşehir'de Bugün

Kaymakamlar Kararnamesinin yayımlanmasının ardından görev yeri değişen Avanos Kaymakamı Aziz Gölbaşı'ya düzenlenen program ile veda edildi.

Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve beraberindeki heyet, Avanos ilçesine bağlı Paşalı Köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Nevşehir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Mülki İdare Amirleri atamaları yapıldı. Nevşehir'de kimler gitti? Kimler geldi?

Turizm

Türkiye'nin En Büyük Turizm Platformu Go Türkiye, Nevşehir Kapadokya Bölgesinin doğal "seyir terası" Uçhisar Kalesi'ni paylaştı!..

Turizm

Nevşehir'in Göreme beldesinde ilk kez düzenlenen Marathon Des Sables (MDS) `Kapadokya Çöl Maratonu`nda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.

İlan - Duyuru- Mesaj

Ticari işletmelere büyük kolaylık! Hem ekonomik, hem kaliteli "Termal Rulolar", aynı gün 8 saat içinde iş yerinize teslimat garantisi veriyoruz.

İlan - Duyuru- Mesaj

"Işıltı A Plus Güzellik Merkezleri" Avanos ve Nevşehir şubesine sekreter ve güzellik uzmanı aranmaktadır.

Spor

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Fred sezonun bitmesinin ardından tatil için geldiği Kapadokya'da sıcak hava balonuna bindi.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde bulunan Güray Müze'de, 43. Uluslararası Müze Günü etkinlikleri kapsamında "Geleceğin ve Geçmişin İzinde Seramik" sergisi açıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu