AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Başkanlığında yapılan istişareler ve değerlendirmeler sonucunda Nevşehir'de 5 ilçe başkanı değiştirildi.

Buna göre, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığına görevi geçtiğimiz günlerde bırakan Ferit Yiğitarslan'ın yerine Av.Murat Özkaya atandı.

  • Avanos İlçe Başkanlığına Ömer Önal’ın yerine Cüneyt Pak,
  • Derinkuyu İlçe Başkanlığına Hakan Demir’in Fatih Bedel,
  • Ürgüp İlçe Başkanlığına Oğuz Kahraman’ın yerine Doğan Derin,
  • Hacıbektaş İlçe Başkanlığı görevine ise Emrah Demir’in yerine Dursun Çalışkan getirildi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, sosyal medya hesabından yeni ilçe başkanlarını şu sözlerle açıkladı.

Kemikkıran ; "AK Kadrolarımıza ve şehrimize hayırlı olsun"

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in atamaları ile; Merkez İlçe Başkanlığına Av. Murat Özkaya, Avanos İlçe Başkanlığına Cüneyt Pak, Derinkuyu İlçe Başkanlığına Fatih Bedel, Ürgüp İlçe Başkanlığına Doğan Derin, Hacıbektaş İlçe Başkanlığına Dursun Çalışkan atanmıştır. Şehrimize ve AK Kadrolarımıza hayırlı olsun. Her bir başkanımıza üstün muvaffakiyetler diliyorum."

"Rabbim hepsinden razı olsun inşallah"

Görevi devreden Başkanlarımız; Ferit Yiğitarslan, Ömer Önal Hakan Demir Oğuz Kahraman ve Emrah Demir’e görev süreleri boyunca partimize vermiş oldukları emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim hepsinden razı olsun inşallah. İlk günkü aşk ve heyecanla şehrimiz için çalışamaya devam ediyoruz." dedi.