Nevşehir Milletvekili aday adayı Fahri Yıldız Nevşehir'de 25 Mart Cumartesi günü düzenlenen AK Parti aday adaylık temayül yoklamasının ardından, Akıncılar Hareketi toplantısına katılmak üzere istanbul'a gitti. 

İstanbul'un Cağaloğlu semtinde bulunan Gençliğe Yön gösteren Kuruluşu Millî Türk Talebe Birliği Binasında yapılan Akıncılar Hareketi'nin düzenlemiş olduğu programa katılan Fahri Yıldız şu açıklamalarda bulundu:

"Akıncılar  Hareketi'nin Yeniden Şahlanışının Manifestosunu Açıklama ve Hareketin Liderimiz  Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakına Destek Açıklama Toplantısına Nevşehir ilimizi Temsilen Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi sıfatı ile katıldım. Yüksek Katılımla gerçekleşen Toplantı sonunda Şahsıma verilen Liyakat Nişanı'nı Nevşehir Akıncıları adına Nevşehirimizin İstanbul'daki gururu Muzaffer Doğan'ın Elinden Aldım. Akıncılar Ruhunun Yeniden Şahlandığı bu günde, Bu davanın bir Neferi olarak kendimi Çok mutlu hissediyor bana bu gururu yaşatan Yol arkadaşlarıma ve Toprağımın İnsanlarına Teşekkür ediyorum.