30 Nisan Perşembe günü Nevşehir Havalimanı'nda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen hat açılış töreninde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Temel Kotil ve AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan yanında çok sayıda yerel ve mülki idareci ile basın mensubu da hazır bulundu.

Törende konuşma yapan Başbakan Davutoğlu, "Başlayan yeni uçuşlarla birlikte inşallah bölge turizmi daha da güçlenecek. Bu güzel çalışma için THY ve AnadoluJet ekibini tebrik ediyor, yeni hattın ülkemize ve bölgeye hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Nevşehir (Kapadokya) Havalimanı'nda düzenlenen yeni hat açılış töreni, uçağın alana inişinin ardından düzenlenen su takı ile başladı. Yolcuların çiçeklerle karşılanmasının akabinde kurdele kesim töreni ile hat açılışı gerçekleşti.

İstanbul Sabiha Gökçen'den 11.20, Nevşehir'den 13.15 kalkışlı icra edilecek uçuşlar, yaz tarifesinin noktalanacağı Ekim ayı sonuna kadar haftada dört gün pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. AnadoluJet, önümüzdeki dönemlerde açacağı yeni hatlar ile uçuş ağını genişletmeye devam edecek.

Yeni uçuş noktaları ve AnadoluJet hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresini ziyaret edilebilir veya 444 25 38 no'lu çağrı merkezi aranabilir.