Nevşehir’de Avanos ilçesi ile Ortahisar ve Uçhisar beldelerinde kurulan Antika Pazarı, antika meraklılarını bir araya getiriyor. 

Kapadokya'nın giriş kapısı Uçhisar'da 26 Şubat Pazar günü düzenlenecek bölgenin en büyük Antika Pazarı'na siz değerli antika severler ve tüm misafirlerimizi bekliyoruz.

Alıcının da satıcının da merakla beklediği antika pazarı bu hafta sonu Uçhisar kasabasında kurulacak.

Her hafta sonunda Uçhisar, Avanos ve Ortahisar da sırayla düzenlenen antika panayırı yöre halkından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Bu kapsamda  Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar kasabasında 26 Şubat Pazar günü antika meraklılarına özel Antika Panarıyı kuruluyor. 

Uçhisar kasabasında kurulacak olan Antika Panarıyında çok sayıda eski para, saat, eski zaman telefonları, kapı kilitleri, bıçak, kama ve kılıçlar, tahıl öğütmede kullanılan çeşitli taş eşyalar, gaz lambaları, daktilolar, radyolar, plaklar, bakır kaplar, sandıklar gibi pek çok farklı objenin alım ve satımı yapılıyor. 

Uçhisar'da Antika Panayırını görme fırsatı bulanlar, eski eşyalardan gelen huzuru, merakı, geçmişe ait olan değerlerin izlerini keşfedecekler.

Panayır, sabah saat: 09.00 da başlayıp akşam saatlerine kadar devam edecektir.