Kapadokya'da çekimleri gerçekleştirilen Aşk ve Mavi dizisi ilk bölümü ile 4 Kasım cuma günü izleyicisi karşısına çıkmıştı. 
Aşk ve Mavi dizisi yapımcısı Ntc Medya ile Atv arasında ise 33 bölümlük yayın hakları sözleşmesi imzalanmıştı. Ancak Aşk ve Mavi  dizisi planlandığı gibi kesintisiz yayınlanmaya devam ederse 23 Haziran 2017 Cuma günü 33. bölümü ile ekranlara kısa süreliğine veda ederek sezon finali yapacak. 

Aşk ve Mavi Sezon Finali 23 Haziran'da...

Aşk ve Mavi dizisi ilk sezonunda cuma günlerinin en çok izlenen ikinci dizisi olmayı başardı. Aşk ve Mavi  dizisinin önünde Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar açık ara önde olsa da Aşk ve Mavi  dizisi de 8 ve üzeri reytingler alarak hem yapımcısını hemde kanalını çok sevindirdi. Aşk ve Mavi dizisi gibi çok ucuz maliyetli ve çok yüksek reytingli bir diziyi hiç bir kanal tabi ki bırakmaz bu nedenle Aşk ve Mavi  dizisi 2017 2018 yeni sezonunda da yeni bölümleri ile Atv ekranlarında izleyicisi karşısına çıkmaya devam edecek.

Aşk ve Mavi  dizisi kesin sezon finali tarihi açıklandığında bu sayfadan sizlere ulaştırılacaktır; ancak herhangi bir gecikme yaşanmaz ise Aşk ve Mavi  dizisi 32. bölümü ile 23 haziran cuma günü sezon finali yaparak ara tatile girecektir.