Assuva Savunma Sanayii Başkanı Nevşehirli Remzi Başbuğ, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin çıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, "Assuva Group Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli Remzi Başbuğ kardeşimi belediyemizde misafir ediyoruz. Savunma sanayimize yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Ev sahipliği için teşekkür eden Başbuğ'da, "Başkan Savran'a başarı dileğinde bulunarak, her zaman Nevşehir'imizin yanındayız" dedi.

Assuva Savunma Sanayii'nin ürettiği birbirinden değerli cihazlar Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterinde bulunan, terör unsurlarının tespitinde ve deprem, sel, çığ gibi felaketlerde aktif şekilde kullanılan Assuva da felaket bölgesinde Jandarma Genel Komutanlığı’yla koordineli olarak kurdukları ekiple aktif şekilde çalışmalara imza atmıştı.

Ürettiği yerli ve milli yer altı görüntüleme cihazlarıyla sadece Nevşehir değil tüm Türkiye'nin gururu olan Assuva Savunma Sanayii Başkanı Nevşehirli Remzi Başbuğ, ürettiği ürünler en son deprem bölgesinde bir çok canın kurtulmasına vesile olurken, sınır dışı hareketında da Türk ordusuna önemli bir rehber oluyor.