Nevşehir Kadın Derneği Başkanı genç yaşta emekli oldu. 2007 yılında  kuruldu Aktif çalışmakta olan 10  yıllık bir dernek, Derneğin kurulduğundan beri  derneğin Başkanlıklını  yapmakta olduğunu söyledi ve  Atlı  sözlerine şöyle devam etti      Nevşehir Ak Parti Belediye  Meclis  üyeliği  yaptım, Kent Konseyi Kadın meclis Başkanlığı  yaptım, Okullarda  Okul aile birliği Başkanlığı yaptım, Nevşehir Valiliği Kadın Eşitlik birimi yönetimindeyim,  Nevşehir Valiliği  çocuk gelinler komisyonundayım, Nevşehir üniversitesi kadın birimi Araştırma komisyonu,Nükcam Yönetiminde görev yaptım hala üyeyim Ayrıca Nevşehir Üniversitesi TURİZİM BÖLÜMÜ MEZUNUYUM Derneğimiz de birçok proje yürüttüm  İl dışında Bir Çok proje Toplantılarına ve eğitimlerine katıldım,ve projeleri  Kendim Yazıyorum  ve en büyük destekçilerim  çocuklarım ve eşim dedi.
 son yıllarda yürüttüğümüz projeler büyük başarılar kazandı ve sürdürürlüğü devam etmekte,  Meme  kanseri projesi, Erken Evlilik Çocuk Gelinler, Eğitme Devam Takipsizliğe son,  Şu anda yürüttüğümüz proje ise  AİLE  İÇİ  ŞİDDETİN TOPLUMA ZARARLARI bu yazdığım proje  İl ve leçelerde, siyasi çalışmalarımda  Saha çalışmalarımda bir çok sorunlu, muhtaç ailelerle karşılaştım. Bu insanlara nasıl yardımcı oluruz diye düşünürken bu projeyi yazmaya ya başladım birçok kadınlarla  ve kurumlarla, birçok  Babalarla, Annelerle, gençlerle,  görüştüm sorunlu ailelere en büyük yardım onları bilgilendirmek, ailenin dağılmaması için  eğitimler  verilmesi, Vatana, Millete faydalı evlatlar yetiştirmeli, Bilğili Anne Baba olursa  ailede yetişen evlatlara Önem verilirse  budan sonraki toplum daha  iyi olur. Diyerek bu projeyi yazdım . İçişleri Bakanlığı Hibesi olan  Bundan önceki Yürüttüğüm projede birçok kız çocuğu    Küçük  yaşta evlilik hazırlıkları yapılırken aileleri ikna ettik,  çocuklar erkek ve kız  çocukları okumalarına destekler bulduk ve şimdi  kız ve erkek çocuklar okuyor  Aile İçi şiddet projemizde hem ilçelerde hem Nevşehir Merkezde  çok başarılı bir proje  olacak projemiz çok kapsamlı  Çok İyi bir proje Ekibimiz var
 
Derneğin  Amacı Şunlar
1. Kadınların ve kız çocuklarının, sosyal, bireysel, kültürel, yasal, toplumsal ve politik anlamda güçlenmelerine katkıda bulunmak.                                                    
 2.  Kadınların dayanışmaları ve yardımlaşmaları için gereken zemini oluşturmak.                  
3.  Kadınları ve kız çocuklarını eğitim, sağlık, çevre ve yasal haklar gibi konularda bilinçlendirmek.                                                                                                    çalışmalar yapmak.                                                                                                               
 5.  Kadının yerel karar mekanizmalarına ve kent yönetimine katılıp karar alabilmesini sağlamak. Kent kültürünü ve kentlilik bilincini geliştirmek, kadınları sosyalleştirmek amacıyla projeler üretmek                                                                                         6.  Kadın, toplum, aile, birey ve çevre bilincini geliştirmek. Kadınları insan hakları konusunda bilinçlendirmek ve kendi haklarının farkına varmalarını sağlamak.               
7.  Yabancı uyruklu olup  ilimizde yaşayan kadınların ve kız çocuklarının durumlarına ilişkin çalışmalar yapmak ve projeler üretmek.                                                                  
  8.  İlimizde yaşayan sığınmacı ve mülteci kadınlar ve kız çocuklarının sağlık, eğitim, sosyal hizmetler gibi temel hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak. İhtiyaç belirleme  ve çözüm oluşturulması sürecine, sığınmacı ve mülteci kadınları  dahil etmek. Sığınmacı ve Mülteci kadınlar ve kız çocuklarının durumlarına ilişkin çalışmalar yapmak, projeler üretmektir. Bu şekilde bir çok projeler Yürüttük,
  Birçok NEVŞEHİR Merkez ve İlçeleri olmak üzere Kurum Ve kuruluşlarla  görüştük ve ziyaretler  Yapıyoruz projemiz İl ve ilçede Çok İlgi ile karşılandı  Görüşmelerimiz Çok olumlu ve Kurumların ve Okul öğrenci velilerin Okul aile birlikleri ile birçok kişiye  Ailenin Önemini, Çocuklara İlk Temeli Veren Anne  Ve babalara  Çok Muhterem  eğitimcilerimiz olacak  Nevşehir  Hacı Bektaşi Veli Üniversiten  Yrd Doç Dr. Eğim Görevlileri, Ayrıca Barodan 2 tane  Avukatımız, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlü günden  psikolog Halk  sağlığından psikologlar eğitim verecek.