AK Parti kurulduğundan beri Ak Partiden kim aday gösterildi ise uzun yıllar Ak partide gönüllü çalışan Makbule  Atlı  28. dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti Nevşehir Milletvekilliği adaylık başvurusunun ardından teşkilat ve esnaf ve ev  ziyaretlerine başladı. 

Ziyaretlerine ilk olarak Ak parti, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topcu, Derinkuyu Belediye Başkanı  Bülent Aksoy, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu'nu ziyaret etti. Ardından Nevşehir esnaflarında ziyaret eden Atlı, ev ziyaret çalışmalarına da hız verdi.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Makbule Atlı, "AK Parti, 14 Mayıs seçimlerinde de milletiyle omuz omuza bir destan daha yazacaktır ve 21 yılda elde ettiği tüm kazanımlarla Türkiye Yüzyılı’nı başlatacaktır. Bunun için de tüm teşkilatlarımızla omuz omuza her zamankinden daha çok çalışacağız. Bu noktada teşkilatlarımızla halkımızla omuz omuza bu zaferi AK parti kazanacak. Ancak en önemlisi milletimize ve davamıza hizmet etmektir. Önümüzdeki seçimlerin ülkemize ve Nevşehir'imize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.