Nevşehir Barosu Avukatlarından Av. Mehmet Yücel, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Milletvekili aday adaylığını açıklayan Avukat Mehmet Yücel, FİB Haber. Com İnternet gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

"İnsan odaklı hizmet için AK Parti'den adayım"

Aday adaylığının resmiyet kazanmasıyla birlikte sahada şimdiye kadar olduğu gibi çalışmalarının süreceğini belirten Avukat Mehmet Yücel, bu davaya hizmet için elimizi taşın altına koymaya hazır olduğunu belirtti. 

Değerlerimize, Nevşehirimize sonrada Ülkemize sahip çıkma yarışında olduğunu ifade eden Av. Mehmet Yücel, "Bu topraklardan beslenen herkesin bu iştiyakla haraket etmesi gerekir" dedi.

Daha evvel, AK Parti Nevşehir Yönetiminde Disiplin Kurulu Başkanlığı görevi yapmanın onurunu da yaşadığını dile getiren Yücel "AK Partimiz, bizler için aynı zamanda bir ailedir. Bu aile öyle büyük bir aile ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde tüm dünya mazlumlarının da sorumluluğunu taşımaktadır. Bugün Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı'na yürürken işte bu büyük sorumluluk bilinciyle yürüyeceğiz. Nevşehirli hemşehrilerimize, aziz milletimize ve tüm insanlığa vereceğimiz her bir hizmet bizler için büyük bir onur vesilesi olacaktır" açıklamalarında bulundu.

FİB Haber.Com Gazetesi olarak bizlerde Av. Mehmet Yücel'e başarılar diliyoruz.

AV. MEHMET YÜCEL KİMDİR?

Mehmet Yücel 1977 Nevşehir Doğumludur. İlk ve Ortaöğretimi sırasıyla, 20 Temmuz ilkokulu, Nevşehir Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Üniversite sınavında  Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı. 2000 yılında üniversiteden mezun oldu. 

Hala hazırda Nevşehir'de İlke Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu Kurucu Ortağıdır. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında Gönüllü ve Yönetici olarak hizmet veren Yücel, Nevşehir Baro Başkanlığı'nda 2 dönem yönetim kurulu üyeliği ve AK Parti Nevşehir Yönetiminde Disiplin Kurulu Başkanlığı görevi ifa etmiştir.
14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde AK Parti'den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Yücel, Evli iki çocuk babasıdır.