Assuva Savunma Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü proğramına katılarak sürpriz yaptı.

TRT’de yayınlanan ’Sen Türkülerini Söyle’ adlı şarkı yarışmasında performansıyla büyük beğeni toplayan İbrahim Yıldız'ın konuk olduğu Kadınlar Günü matinesi öncesinde sahneye davet edilen Assuva Savunma Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ Ortahisar Belediyesi’ne kendi firması tarafından yerli imkânlarla üretilen ve dünyanın çok sayıda ülkesine ihraç edilen yaklaşık 3 Milyon TL değerindeki  ‘Proton Elic Lb Norton’ cihazı hediye etti

Belediye Başkanı Mustafa Ateş'e hediyesini takdim eden Başbuğ, kendisine gösterilen ilgi içinde özel olarak teşekkür etti.

Cihaz, Ortahisar Belediyesi tarafından yer altındaki tünel, sığınak ve depolar ile su kaçaklarının tespitlerinde, göçük, deprem  ve ormanlık alanlardaki kayıp aramaları gibi bir çok farklı alanlarda kullanılacak.

Belediye Başkanı Mustafa Ateş, ürettiği yerli ve milli yer altı görüntüleme cihazları ve insansız hava araçlarıyla Türkiye’nin gururu olan Assuva Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ'u tebrik etti.

Başkan Ateş, "Böylesine özel bir güne anlam katan değerli hemşehrimiz İş İnsanı Remzi Başbuğ'a Belediyemiz himzetlerinde kullanılmak üzere bu önemli hediyesi için bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

Afrin Gazisi Zeki Didinmez'in de alkışlarla sahneye davet edilmesinin ardından Başkan Ateş, "Başta Şehit ve Gazi anneleriyle eşleri olmak üzere tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. Onlar için ne yapsak az, hakları ödenmez" dedi.

Proğram, salonu dolduran yüzlerce Ortahisarlı kadınların İbrahim Yıldız konseriyle devam etti.