Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkan Adayı Mustafa Çelebi, seçim çalışmaları kapsamında borsa üyeleriyle bir araya gelerek yeni dönem projelerini ve hedeflerini anlatmayı sürdürüyor. Çelebi, Nevşehir’in ticaret ve tarım sektöründe daha güçlü bir yapıya kavuşması için yatırım odaklı bir dönem hedeflediklerini söyledi.
Nevşehir Ticaret Borsası Başkan Adayı ve HAKYOL Hububat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelebi, seçim çalışmaları kapsamında borsa üyeleri, esnaf ve tüccarlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Çelebi ve ekibi, Nevşehir’de faaliyet gösteren esnaf ve tüccarların ticaret hacmini artırmaya, üyelerin rekabet gücünü yükseltmeye ve kent ekonomisine yeni yatırımlar kazandırmaya yönelik projelerini kamuoyuyla paylaşmayı sürdürüyor.
“Nevşehir Esnafı Çok Daha Fazlasını Hak Ediyor”
NTB Başkan Adayı Mustafa Çelebi, mevcut yönetimin 12 yıllık hizmet sürecine teşekkür ederek, yeni dönemde yatırım ve proje anlayışının öne çıkarılması gerektiğini ifade etti.
Çelebi açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Borsamıza 12 yıldır hizmet eden geçmiş yönetime emekleri için teşekkür ediyoruz. Ancak bugün dönüp baktığımızda, komşumuz Aksaray başta olmak üzere çevre illerin ticaret borsaları modern iş yerleri ve lisanslı depoculuk gibi dev yatırımlarla üyelerine çağ atlarken, şehrimizin bu büyük projelerden mahrum kaldığını üzülerek görüyoruz.”
Nevşehir’in ticaret ve tarım sektöründe önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Çelebi, borsa üyelerinin daha güçlü imkânlara kavuşması gerektiğini belirtti.
“Yatırım Dönemini Başlatmaya Geliyoruz”
Yeni döneme ilişkin hedeflerinin yatırım, üretim ve ticaret hacminin artırılması üzerine şekillendiğini belirten Mustafa Çelebi, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Nevşehir esnafı çok daha fazlasını hak ediyor; durağanlık dönemini bitirip yatırım dönemini başlatmaya geliyoruz.”
Çelebi’nin seçim kampanyasında modern iş yerleri ve lisanslı depoculuk gibi projeler öne çıkarken, bu yatırımların hayata geçirilmesiyle borsa üyelerinin ticari faaliyetlerine ve kent ekonomisine katkı sağlanmasının hedeflendiği belirtildi.
Üyelerle Buluşmalar Sürüyor
Mustafa Çelebi ve ekibinin, seçim süreci kapsamında borsa üyeleri, esnaf ve tüccarlarla gerçekleştirdiği görüşmelerde sektörün sorunlarını ve beklentilerini dinlediği, yeni dönem projeleri hakkında bilgi verdiği ifade edildi.
Çelebi, seçim çalışmalarını üyelerle istişare içerisinde sürdürerek, Nevşehir Ticaret Borsası’nı daha güçlü, yatırımcı ve üyelerine daha fazla katkı sağlayan bir yapıya kavuşturma hedefini dile getiriyor.





