31 Mart seçimleri için sahada olan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan DoğuMHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç, MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç ve beraberinde partililerle birlikte lale sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. Doğu, ziyaretlerinde vatandaş ve esnaflara projelerini anlatarak destek istedi.

Esnafların ellerini teker teker sıkarak hayırlı ve bol kazançlar dileyen Başkan adayı Doğu, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

Esnaflarımız, Bayanlarımız, Gençlerimiz sizler için her alanda projemiz var.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, ziyaretleri sonrası açıklamasında; “Bugünde Lale sanayi sitesi esnaflarımızı ziyaret ettik ve sorunlarını dinledik. Göreve geldiğimizde bu sorunları tek tek çözeceğimizin sözünü verdik. Her zaman olduğu gibi, 31 Mart akşamından itibaren de emek ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz. Sanayicimiz için gece-gündüz, yaz-kış demeden ‘CANLA BAŞLA’ mücadele edeceğiz." dedi.

Şehrimizin sorunlarını biliyoruz diyen Başkan Adayı Doğu; Bu şehrin odalarıyla, kalkınma ajanslarıyla ve şehrin önemli dinamikleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip birleşip ortaya bir strateji koyarak ama ayakları yere değen bir strateji ama halk tarafından benimseyeceği bir stratejiyle bu bayrak şehri mutlaka marka şehrine dönüştüreceğiz” İfadelerine yer verdi.