Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde (PGL) 3. Grup’ta Nevşehir’i temsil edecek olan Nevşehir Spor’un yönetimi, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün’ü ziyaret etti. Görüşmede takımın yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları ele alındı.

Nevşehir Spor’da yeni sezon öncesi kulüp yönetiminin temasları sürüyor. Kulüp Başkanı Ali Mumyakan başkanlığındaki yönetim kurulu, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Mumyakan, takımın mevcut durumu, yeni sezon hazırlıkları ve yürütülen transfer çalışmaları hakkında Aygün’e bilgi verdi.

Aygün’den Nevşehir Spor’a başarı dileği

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, Nevşehir Spor yönetimini il başkanlığında ağırladıklarını belirtti.

Aygün, kulübün durumu, geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, ziyaretleri ve hediye takdimi için Kulüp Başkanı Ali Mumyakan ile yönetim kuruluna teşekkür etti.

Aygün, PGL 3. Grup’ta mücadele edecek Nevşehir Spor’a yeni sezonda başarı dileğinde bulundu.

50 numaralı forma hediye edildi

Ziyaretin sonunda Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Ali Mumyakan, AK Parti İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün’e üzerinde isminin yazılı olduğu 50 numaralı Nevşehir Spor formasını takdim etti.

Yeni sezon öncesinde transfer ve kadro çalışmalarını sürdüren Nevşehir Spor, PGL 3. Grup’ta Nevşehir’i temsil edecek.