Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Göre Belediye Başkan Adayı Mustafa Emin Güney, esnaf ziyaretlerine başladı

Yerel seçim çalışmalarına hız veren CHP Göre Belediye Başkan Adayı Mustafa Emin Güney, meclis üyeleri ile birlikte ev ev, esnaf esnaf gezerek, projelerini anlatıyor.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Göre kasabasında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı Mustafa Emin Güney ve CHP meclis üyesi adayları, esnafların talep ve önerilerini dinledi. Çözüm önerilerini paylaşan Başkan adayı Güney, samimi diyalogların yer aldığı ziyaretlerde, seçim vaatlerini anlatarak, vatandaşların görüşlerini aldı.

“Esnafın beklentilerini önemsiyoruz”

Göre Belediye Başkan Adayı Mustafa Emin Güney yaptığı açıklamada, “Göre'mizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için projelerimizi hazırladık. göre'mize hizmet için çıktığımız bu yolda bugün Meclis üyesi aday arkadaşlarımızla esnafımıza bol kazançlar diledik, desteklerini istedik. Arkadaşlarımızla beraber bir an önce Göre'ye projendirdiğimiz hizmetleri kazandırma arzusu içerisindeyiz. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Göre halkının vereceği destekle kasabamızın özlem duyduğu bir çok yeni projelere imza atma fırsatı yakalayacağız. Değerli Belediye Meclis üyesi adayı yol arkadaşlarımla birlikte Göremize hizmet etmenin mutluluğunu yaşarız inşallah." dedi.

Göre'li vatandaşlarda CHP adayı Belediye Başkan Adayı Mustafa Emin Güney'in samimi ziyaretlerini olumlu bir şekilde karşılarken, yoğun ilgi gösterdiler. Hem esnaf hem Göre halkı Başkan adayı Güney'i çok uzun süredir tanıdıkları, kasabanın sevilen simalarından olduklarını dile getirirken; eğitimi, tecrübe ve liyakatları ile Göre'ye çok şey katacaklarına inandıklarını söylediler.